Информация за застраховка "Имуществени застраховки на фирми"

Тези застраховки имат различни наименования и покрития при всяка застрахователна компания. Те покриват рискове при производствени и административни сгради при магазини, хотели, ресторанти, училища, спортни зали, складови помещения, болници, театри, машини, автоматика и електронно-компютърна техника, съоръжения със специално оборудване, стопански инвентар, стоково-материални запаси. Застраховката е популярна с наименованието "Индустриален пожар".


Тъй като разнообразието от обектите на застраховане за този вид застраховка е обемен и разнообразен, застраховката се сключва след попълване на въпросник, за да могат да бъдат определени рисковете, както и спецификата на вида дейност.

Обичайно са покрити рисковете срещу пожар (затова и често ще срещнете тази застраховка под името ”Индустриален пожар”), мълния, експлозия, природни бедствия, земетресение и др. Покритието е описано в застрахователната полица, но може и да бъде на базата “всички покрити рискове”, тоест застраховано е всичко, освен изброените изключения в полицата. Към така изброените базови рискове могат да бъдат включени и различни видове аварии, кражби чрез взлом, грабежи, злоумишлени действия от трети лица (злоумишлен пожар или злоумишлена експлозия), счупване на стъка и витрини, измръзване, повреда на стоки, разходи за разчистване на останки и други.

Имаш интерес? Вземи своята безплатна консултация сега!

Специално обучените специалисти на Булром Глобъл Груп ще отговорят на всеки твой въпрос и с удоволствие ще изготвят най-добрата индивидуална оферта за твоята фирма, за да си спокоен и защитен при развитието на твоят бизнес.

Заяви безплатна консултация

Поръчай сега на най-добра ценаСлед изпращане на поръчката наш специалист ще се свърже с теб в рамките на 1 работен ден.