Информация за застраховка "Обща гражданска отговорност"

Застраховка “Обща гражданска отговорност” покрива причинени имуществени и неимуществени вреди на трети лица, произтичащи от действие или бездействие на застрахования.


Покритието се покрива в изплащане на компенсации към трети лица, причинени от събития довели до материални загуби на тези трети лица. Например, ако Вие притежавате апартамент и вашият водопровд се спука и наводни апартамента под вас, застрахователят ще изплатил на вашия съсед сума, с която той да може да направи ремонт на апартамента си, така че да го възстанови във вида преди събитието.

Обезщетение може да се изплаща за всички суми, които сте длъжни законово да изплатите на трети лица (включително телесно увреждане и смърт), както и за съдебни разноски по дела.

Размерът на застрахователно обезщетение се определя в зависимост от това каква е крайната договорка с увреденото лице – дали сте постигнали извънсъдебно споразумение (трябва одобрение на Застрахователя) или от влязло в сила съдебно решение.

Имаш интерес? Вземи своята безплатна консултация сега!

Специално обучените специалисти на Булром Глобъл Груп ще отговорят на всеки твой въпрос и с удоволствие ще изготвят най-добрата индивидуална оферта за твоята фирма, за да си спокоен и защитен при развитието на твоят бизнес.

Заяви безплатна консултация

Поръчай сега на най-добра ценаСлед изпращане на поръчката наш специалист ще се свърже с теб в рамките на 1 работен ден.