Информация за застраховка "Помощ при тътуване (Travel)"

Застраховката „Помощ при пътуване“ предоставя застрахователна защита при пътуване или престой на застрахованите извън територията на Р България.

Покриват се разходите на застрахованите при внезапно заболяване или злополука по време на пътуването или престоя в чужбина – медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, транспортни разходи от мястото на злополуката /заболяването/ до най-близката болница, разходи за лекарства при извънболнично лечение, репатриране. Застраховката „Помощ при пътуване“ осигурява денонощна помощ чрез асистънс обслужване на няколко езика, включително на български и гарантира 100% покриване на разходите в рамките на договорения лимит, без самоучастие на застрахованите лица.

Застраховката може да бъде сключена с български и/или чуждестранни граждани, законово пребиваващи в България, които към момента на сключване на застраховката не са навършили 70 годишна възраст. За застраховане на лица над 70години са нужни допълнителни условия.

Обслужването на застраховката се извършва с помощта на асистираща компания (всеки застраховател работи с различни асистиращи компании), която организира и предоставя 24 часова специализирана помощ на застрахования или неговите наследници и близки, при настъпването на застрахователно събитие.

Застраховката е подходяща при:

  • Пътуване с цел работа – самостоятелно или чрез работодателя
  • Пътуване с цел командировка или обучение
  • Пътуване с цел туризъм – самостоятелно или организирано в група

  • *Застрахователните компании предлагат широк обхват на покритие, като рисковете са групирани в основни рискове и допълнителни покрития.

Имаш интерес? Вземи своята безплатна консултация сега!

Специално обучените специалисти на Булром Глобъл Груп ще отговорят на всеки твой въпрос и с удоволствие ще изготвят най-добрата индивидуална оферта за теб и твоето семейсто, за да сте защитени и спокойни през трудните моменти.

Заяви безплатна консултация

Поръчай сега на най-добра ценаСлед изпращане на поръчката наш специалист ще се свърже с теб в рамките на 1 работен ден.