Информация за "Здравни застраховки"

Застраховката осигурява достъп до качествени медицински услуги без направления, без дълго чакане пред кабинета на личния лекар, достъп до всички здравни заведения в страната, лекари – специалисти, изследвания и специализирани прегледи.

Различните комбинации от здравни пакети гарантират най-добрата извънболнична и болнична помощ, покриване на разходи по лекарства и консумативи, профилактика , рехабилитация и стоматология.

Здравните застраховки могат да бъдат пакетни и индивидуални (в зависимост от желаните услуги). Здравните застраховки могат да се правят и от работодатели за служителите на фирмата. Групират се като:

  • индивидуални клиенти
  • семейства
  • малки и средни предприятия
  • корпоративни клиенти

Заплащането на лечението се осъществява по два начина:

  • на принципа „Възстановяване на разходи“ – използва се в случаите, когато застрахователят няма сключен договор с избраното от застрахования здравно заведение. Тогава разходите по здравната услуга се заплащат от застрахования, и се възстановяват от застрахователната компания.
  • на принципа „Абонаментно обслужване“ – извършва се в здравните заведения, с които застрахователните компании имат сключени договори. Стойността на здравната услуга се заплаща на здравното заведение директно от застрахователя.

Здравните застраховки се сключват за срок от 1 година, като може да има опция за автоматично подновяване. Плащането може да бъде еднократно и на вноски.Застрахованите лица получават лични здравни карти от съответния застраховател, картата съдържа информация за здравните покрития на личната застраховка и телефони за контакти на координационните центрове на застрахователните компании.

Имаш интерес? Вземи своята безплатна консултация сега!

Специално обучените специалисти на Булром Глобъл Груп ще отговорят на всеки твой въпрос и с удоволствие ще изготвят най-добрата индивидуална оферта за теб и твоето семейсто, за да сте защитени и спокойни през трудните моменти.

Заяви безплатна консултация

Поръчай сега на най-добра ценаСлед изпращане на поръчката наш специалист ще се свърже с теб в рамките на 1 работен ден.