Информация за застраховка "Земеделски култури"

Застраховката покрива много и разнообразни видове земеделски култури, отглеждани с производствена цел, като пшеница, череши, рапица, лозя, малини, вишни, ягоди, култивирана шипка, къпина и много други. Покритията при този вид застраховки са срещу природни бедствия като градушка, буря, проливен дъжд, наводнения, пожари, измръзване. За всеки вид култура има специфични особености, с които трябва да се съобразите. В повечето случаи не се застраховат ливади, пасища, гори, горски насаждения, опитни полета.


Най-често застрахователните компании изискват освен попълване на въпросник да се направи и оглед на място от техен представител, за да могат да дадат изготвят оферта.

Обезщетение може да се изплаща за всички суми, които сте длъжни законово да изплатите на трети лица (включително телесно увреждане и смърт), както и за съдебни разноски по дела.

При тази застраховка, освен определените стандартни изключения по полицата, не се покриват и загуби, причинени от суша, болести, химикали, гризачи, инсекти, диви животни, домашни животни, птици, както и загуби в следствие на естествено отмиране на видовете.

Имаш интерес? Вземи своята безплатна консултация сега!

Специално обучените специалисти на Булром Глобъл Груп ще отговорят на всеки твой въпрос и с удоволствие ще изготвят най-добрата индивидуална оферта за твоята фирма, за да си спокоен и защитен при развитието на твоят бизнес.

Заяви безплатна консултация

Поръчай сега на най-добра ценаСлед изпращане на поръчката наш специалист ще се свърже с теб в рамките на 1 работен ден.