Информация за "Застраховка на животни"

Застраховката на животни покрива всички видове животни, отглеждани за стопанска цел. Това са крави, биволи, свине, коне, магарета, овце, домашните птици и птици, отглеждани в ловните стопанства, пчели, риби и т.н.


Обикновено, застраховката на животните покрива различни видове рискове като: смърт в резултат на пожар, природно бедствие, при злополука, заразни и незаразни заболявания, клане по необходимост и др.

Застраховката ще покрие риска от загуби при смърт или унищожение на животните в резултат на настъпване на застрахователното събитие.

Най-често застрахователите имат изисквания към животните - да са здрави, ваксинирани, в добро охранено състояние и да са осигурени с необходимия фураж, условия за отглеждане, профилактика и лечение в съответствие с зоо-ветеринарните изисквания.

Тъй като застраховката има своите специфики и особености, моля, свържете се с нас, за да Ви изпратим необходимите въпросници и да ви предложим най-добрата оферта, съобразена с вашите нужди.

Имаш интерес? Вземи своята безплатна консултация сега!

Специално обучените специалисти на Булром Глобъл Груп ще отговорят на всеки твой въпрос и с удоволствие ще изготвят най-добрата индивидуална оферта за твоята фирма, за да си спокоен и защитен при развитието на твоят бизнес.

Заяви безплатна консултация

Поръчай сега на най-добра ценаСлед изпращане на поръчката наш специалист ще се свърже с теб в рамките на 1 работен ден.